Tässä tämä vaan menee siis aika.. kesä tuli ja oli ja meni ja jälleen syksyn tuulet puhaltaa. Koulu alko taas, noh ei siinä mitään on siellä ihan mukava käydä aina illat leipomassa vähän vaan ne tulevet työssä oppimiset ja näytöt alkaa pelottaa saas nähä mitä siitä tulee vai tuleeko mitään, mutta en nyt jaksa sitä vielä stressata.. aika näyttää! 

Syyskuun alussa muutin ekaan omaan kämppään keskustaan. Eihän se kauheen kaukana kotoa ole eli ei pitäis hirvee koti- ikävä iskeä siellä tulee kuitenkin aina vähintään kerran viikossa käytyä jos ei muuten niin suanomassa. Eihän mua siellä muutenkaan kotona asuessakaan paljon sen useemmin näkyny joten niin hehee. Muutaman päivän ankaran järjestelyn jälkeen tää näyttää jo ihan ihmisen asunnolta, tosin ei ihan niin synkkä ja hämynen kun mun tyylin sopisi mutta ehkä tää vähän kirkkampi sisustus auttais tähän pahenevaan syys masennukseen. 

Se hyvä tässä on että saa vihdoin sitä omaa rauhaa ja yksityisyyttä, saa rauhassa puuhastella mitä haluaa eikä kukaan oo kattomassa. Hyvä esimerkki tästä on se että vihdoin ekan kerran tämä yli vuoden kestävän suhteen aikana ukko uskaltautuin nurmekseen kyläilemään. Ihan mukavaa vaihtelua että se kävi edes kerran täällä päin eikä mun tarvinnu ajaa 70 kilometriä sen luo!

Noh mutta elämä jatkuu ja asiat muuttuu ja sitä on vaan yritettävä pysyä mukana vaikka edes roikkumalla.